Emoționant! Bobiță Cătușanu s-a rugat la mormântul bunicului său, mort pentru libertatea țării

461 0

Super îndrăgitul Bobiță Cătușanu, basistul la fel de îndrăgitei trupe Antract, tocmai a vizitat localitatea Aiud, de care îl leagă triste amintiri, acolo, bunicul său, Gavril Cătușanu a pierit chinuit, torturat și umilit de comuniști. Și acolo și odihnește. Și-a dat sufletul în mâinile lor, cu speranța ca urmașii să se bucure de o viață demnă, liberă și ferită de ororile unui sistem care, în numele egalității, a distrus vieți și a ucis oameni.

„Am fost la Râpa Robilor din Aiud, acolo unde bunicul meu, Cătușanu Gavril a fost îngropat în anii’ 50, după ce a fost torturat în închisorile comuniste. Am aprins o lumânare și m-am rugat pentru liniștea sufletelor tuturor celor ce au pătimit pentru credința lor. O placă comemorativă cu numele celor trecuți în neființă, într-un mod atât de brutal, îmi va aminti pentru tot restul zilelor mele cine sunt! Nepotul lui Cătușanu Gavril! Dumnezeu să îi ierte! ”

Bobiță, un prieten al publicației noastre, este încrezător într-un viitor în care pandemia va deveni amintire și în care, lucrurile bune se vor ține lanț. Acesta a realizat un proiect muzical comun cu cei de la Teatrul Ariel.

„De foarte mult timp mi-am dorit o colaborare cu Teatrul Ariel pentru proiectele LeeMusic, însă programul lor foarte încărcat de repetiții, spectacole și premiere, suprapus cu programul nostru de studio și restricțiile Covid 19 anunțate ne-au pus în situația de a amâna mereu această colaborare. Ieri însă, astrele s-au aliniat și proiectul nostru comun a putut fi dus cu bine până la capăt”.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *