Gabi Szabo, înainte de meciurile de foc din sferturile Ligii Campionilor:” Ne dorim să fim cei mai buni din Europa”!

463 0

Handbalistele de la CSM București au în față zece zile ”de foc”, în care se luptă pentru calificarea în careul de ași al celei mai tari competiții de pe continent.

Directorul general al clubului din Capitală, Gabriela Szabo, a fost și este alături de echipă și trăiește la intensitate maximă toate momentele lângă ”tigroaice”.

” N-am fost un om care și-a exteriorizat emoțiile, nu le-am arătat niciodată celor din jur ce stări am, dar, de când sunt la CSM, alături de echipa feminină de handbal, mă exteriorizez, sunt parte din echipă, fiecare succes al lor, este și succesul meu, fiecare insucces, este și al meu” – Gabriela Szabo, director general CSM București.

Fosta mare campioană la atletism a subliniat importanța acestei perioade pentru elevele lui Adi Vasile și nu numai.

”Avem două săptămâni de foc, fetele au nevoie de susținerea noastră! Toată România trebuie să fie alături de ele. Ne dorim să fim cei mai buni din Europa, să fim mereu în Final Four, să fim cei mai buni din România și să fim un exemplu pentru cluburile din România”  – Gabriela Szabo, director general CSM București.

”Meciurile sunt pe viață și pe moarte”

CSM București joacă mâine, cu ȚSKA Moscova,  în Sala Polivalentă, de la ora 17.00, manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar duminica viitoare este programat returul, în Rusia.

”Totul este imprevizibil  în handbalul de astăzi. Fiecare echipă își dorește să câștige, cel care prinde cea mai bună formă în ziua meciului și își folosește la maximum inteligența tactică, câștigă. Toate competițiile sunt pe viață și pe moarte” – Gabriela Szabo, director general CSM București.

Directorul general al clubului din Capitală a lămurit zvonurile potrivit cărora odată cu schimbarea la nivelul administrației Primăriei București, se va diminua și susținerea de care se bucură CSM București.

”M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut în jurul clubului. Am avut întâlniri de lucru cu actualul primar și i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club și că este nevoie de suport și susținere. Mă bucur că primarul a înțeles mesajul nostru, este alături de noi și își dorește performanță la echipă. Este nevoie de finanțare constantă, liniară, stabilitate și continuitate” – Gabriela Szabo, director general CSM București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *