Primul spital din module, amenajat în județul Vâlcea!

423 0

O nouă zonă de triaj epidemiologic, izolare, diagnostic și tratament, dedicată pacienților suspecți COVID-19, a devenit funcţională la Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” din Mihăești.

Containerele, care formează un ansamblu modular, sunt achiziționate cu bani de la Consiliul Județean Vâlcea, care a recuperat aceste sume printr-un proiect finanțat cu fonduri europene.

Ambulatoriul modular cuprinde opt saloane, în care pacienții cu simptome ale acestei boli sunt investigați, tratați și izolați, până la stabilirea diagnosticului.

Spațiile medicale mobile, prevăzute cu circuitele funcționale stabilite de legislația în vigoare, asigură îmbunătățirea calității serviciilor medicale, dar și reducerea riscului de îmbolnăvire a cadrelor medicale din spitalul Mihăești.

Informațiile ne-au fost oferite de Consiliul Județean Vâlcea.

C.R

Articole asemănătoare

Comunicat de presă privind participarea unei delegații a Autorității Electorale Permanente la cea de-a 3-a reuniune a „Rețelei privind justiția electorală din Europa și Eurasia”, organizată de Fundația Internațională pentru Sisteme Electorale la Skopje, Macedonia de Nord

Postat de - 16 mai, 2022 0
FacebookTwitterDomnul Ionuț Bălașa, directorul general al Departamentului coordonarea și monitorizarea activităților în teritoriu și domnul Mircea Preoțescu, șeful Departamentului coordonarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *