Un OM cu suflet ajută 1000 de copii din Vâlcea, dar nu are suficiente ajutoare pentru împachetat

423 0

Vrei să fii Iepurașul de Paște?

Avem nevoie de voluntari pentru sortarea cadourilor în cadrul campaniei „Învierea Domnului în casele copiilor fără copilărie din județul Vâlcea”!

Vă așteptăm de mâine, în Piața Simian între orele 16.00 -19.00.

Haideți să aducem împreună un zâmbet pe chipul copiilor orfani, săraci sau bolnavi!

 

Două ore pe zi, rupte din, poate, puținul tău timp liber, sunt suficiente pentru ca tu să devii Iepurașul de Paște pentru 1000 de copii vâlceni amărâți și care au nevoie de ajutor. Adică, suflete pentru suflete.

Un om cu un suflet deschis, cms. Eusebiu Predonescu, de la Asociația “ Copii fără copilarie” din Vâlcea încearcă să ajute acești 1000 de copii din județul nostru, copii care nu au nicio vină că sunt orfani, săraci sau bolnavi. Alți oameni s-au mobilizat și au reușit să adune alimente pentru a aduce o mică bucurie acestor oropsiți ai sortii, măcar în zi de sărbatoare. ” Oameni buni, Dumnezeu lucrează prin noi! Oare, la Vâlcea nu se găsesc câțiva oameni cu suflet, care sa ajute două ore pe zi la împachetat? Nu puteți dărui două ore pentru a aduce bucurie și în sufletele altora? ”

C.R

Articole asemănătoare

Cicerone Theodorescu

Postat de - 9 februarie, 2021 0
FacebookTwitterCicerone Theodorescu (9 februarie 1908, Bucureşti – 18 februarie 1974, Bucureşti) este un poet şi traducător. Este fiu de muncitor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *