Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

45 0

S.C. Diana S.R.L., titular al proiectului „Evacuarea apelor de ploaie din incinta S.C. Diana S.R.L. – Abator , comuna Bujoreni, sat Olteni, judet Valcea.”, propus a fi realizat in judetul Valcea, comuna Bujoreni, sat Olteni, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecţia Mediului Valcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. 

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm Valcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmvl.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea.

Articole asemănătoare

Vând garsonieră

Postat de - 18 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterVând garsonieră, 20mp, etaj 1, vis a vis de Liceul Chimic, în bloc de garsoniere. Preț negociabil. Telefon: 0758 552…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *