Mă bucur că, după numeroase demersuri, se mișcă lucrurile pentru redeschiderea Spitalului Orăşenesc Bălceşti și că, în sfârșit, a fost lansată procedura de achiziție a proiectării și execuției lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea clădirii. În anul 2019, am semnat un parteneriat cu Primăria Bălcești, în scopul implementării investiției „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalului orășenesc Bălcești” și tot atunci am alocat și banii necesari (280.000 lei) realizării documentațiilor tehnice, fără de care nu putea fi demarat proiectul. Un an mai târziu, pe 27 august 2020, a fost adoptată o hotărâre de guvern în baza căreia Spitalul Bălcești se poate reînființa, urmând să funcționeze în subordinea CJ Vâlcea. Inițierea procedurilor de licitație, de către CNI, îmi oferă încrederea că această investiție, atât de importantă pentru vâlcenii din sudul județului, se va și realiza și că eforturile noastre pentru redeschiderea spitalului vor avea finalitatea pe care ne-am dorit-o.

454 0

Mă bucur că, după numeroase demersuri, se mișcă lucrurile pentru redeschiderea Spitalului Orăşenesc Bălceşti și că, în sfârșit, a fost lansată procedura de achiziție a proiectării și execuției lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea clădirii.

În anul 2019, am semnat un parteneriat cu Primăria Bălcești, în scopul implementării investiției „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalului orășenesc Bălcești” și tot atunci am alocat și banii necesari (280.000 lei) realizării documentațiilor tehnice, fără de care nu putea fi demarat proiectul.

Un an mai târziu, pe 27 august 2020, a fost adoptată o hotărâre de guvern în baza căreia Spitalul Bălcești se poate reînființa, urmând să funcționeze în subordinea CJ Vâlcea.

Inițierea procedurilor de licitație, de către CNI, îmi oferă încrederea că această investiție, atât de importantă pentru vâlcenii din sudul județului, se va și realiza și că eforturile noastre pentru redeschiderea spitalului vor avea finalitatea pe care ne-am dorit-o.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *