Academia „Sanitarii Pricepuți” la Școala nr. 10

222 0

Într-o zi toridă de vară, și la propriu și la figurat, la Școala Gimnazială nr. 10 din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat etapa națională a concursului Academia „Sanitarii Pricepuți” – ediția 2021, sub egida Crucii Roșii.

La nivel național au fost nouă centre regionale, județul Vâlcea fiind gazdă pentru regiunea Sud-Vest Oltenia. Aici au concurat județele Dolj, Mehedinți și Vâlcea, coordonator regional a fost domnul Ionuț Cherăscu – director executiv Crucea Roșie Vâlcea. Ne-am bucurat de prezența și sprijinul doamnei Mihaela Andreianu – inspector școlar general al ISJ Vâlcea.

Școala Gimnazială nr. 10 Râmnicu Vâlcea a concurat la nivel gimnazial clasându-se pe locul 10 la nivel național cu 62,10 puncte la diferență de 6,4 puncte de locul I. Echipajul a fost coordonat de domnul Ovidiu Popa.

La liceu, județul Vâlcea a fost reprezentat de echipajul C. N. „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea – în care au concurat doi foști elevi ai școlii nr.10 – care a obținut locul IV la nivel național.

Felicitări, copii! Felicitări cadrelor didactice care au coordonat cele două echipaje!

C.R.

Articole asemănătoare

Ziua Automobilistului

Postat de - 5 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterZiua Automobilistului este marcată anual la 5 aprilie, amintind de înfiinţarea, la această dată, în 1904, a Automobil Clubului Român,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *