Primăria Prundeni se digitalizează

1054 0

Cristina Munteanu, primărița comunei Prundeni spune că: ”A venit momentul să dispară ghișeul, atitudinea funcționarului public, așteptarea pe holuri a contribuabilului, acea senzație de stăpâni pe moșie. A sosit momentul în care instituția trebuie să vină în întâmpinarea cetățeanului. Să îl servim prompt, să nu piardă timpul aici, să nu facă drumuri inutile. Toată instituția va fi digitalizată, plățile se vor face online, adeverințele și comunicarea se vor da pe internet. Se va simplifica toată procedura de lucru cu publicul”.

Prundeni este o localitate care, pe lângă faptul că devine un adevărat magnet imobiliar, se deschide pe două mari axe economice.

”Suntem aproape de final pe drumul vinului. Am ajuns în zona cramelor. Acolo vom face o perioadă lucrări la rigole și la amenajări auxiliare, pentru a nu încurca perioada culesului. Am discutat în acest sens cu podgorenii. Aici ne așteptăm pe viitor la o dezvoltare agro-turistică, deja sunt mai multe intenții pentru a ridica pensiuni și complexe turistice. Iar nu în ultimul rând, în Lunca Oltului și în zona riverană a drumului național, deja sunt mai multe intenții pentru a dezvolta un incinerator veterinar, parcuri fotovoltaice și complexe piscicole. Iar investiția mare a complexului avicol va fi în toamnă finalizată, unul dintre cele mai mari din Vâlcea. Faptul că avem utilitățile necesare, constituie un avantaj”, completează edilul.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *