CSS Râmnicu Vâlcea, echipa de junior ai lui Alin Pufu, vicecampioană la Enjoy CUP Brașov

2041 0

Copiii de la CSS Râmnicu Vâlcea – grupa 2012, echipa de fotbaliști junior ai reputatului antrenor Alin Pufu, au reușit extraordinara performanță de a ajunge vicecampioni la Turneul Enjoy CUP la Brașov. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-15 august, însă finala mare a avut loc duminică, 15 august, chiar de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, când echipa noastră a avut parte de frumoasa victorie.

Brașov Cup este cel mai mare turneu de fotbal internațional pentru copii și juniori din sud – estul Europei.  Micuții noștri vâlceni s-au luptat vitejește, fiind în Grupa A, aruncând în fiecare meci ambiția, talentul, entuziasmul și o determinare rar întâlnită. Aceștia au fost la un pas de a cuceri Cupa, după ce, au suferit și decepții, au pierdut și meciuri, însă revenirea lor a fost spectaculoasă și un exemplu de urmat pentru cei mari. Copilașii noștri au jucat finala mare cu New Stars București, care este, nici mai mult, nici mai puțin, echipa de under 10 a FCSB.

Antrenorul Alin Pufu, fotbalist de renume, din tată-n fiu, se simte entuziasmat. “După multă muncă, sacrificii și străduință, rezultatele apar și sunt mult mai minunate și mai frumoase. Felicitări tuturor copiilor pentru rezultatele obținute!”

Iată echipa noastră, care a ajuns în finala mare a Enjoy Cup Brașov, la BRASOV JUNIOR’S CUP 2021:

Theodor Ciobanu ( Bobo), David Romanescu, Maria Balici, Albert Pătru,  Andrei Tolescu, Albert Eftimie Constantinescu ( Aby), Moldovan Mihai, Denis Zaharia, Ianis Manicea, Darius Ioniță.
În spatele fiecărui meci și al fiecărui succes, se află ore și ore de antrenament. Aportul unui antrenor de talia lui Alin Pufu, care este, înainte de toate, un dascăl și un psiholog extraordinar, contează enorm. Determinarea fiecărui copilaș contează, de asemenea, enorm.  Sunt copii talentați, disciplinați, harnici și luptători, care au fotbalul în sânge, se luptă pentru echipă, știu ce înseamnă o echipă și colaborează foarte frumos, se susțin reciproc și trăiesc fiecare emoție la intensitate maximă. Unii continuă antrenamentele și acasă, angrenând în truda lor și părinții, frățiorii, bunicii, chiar și animăluțele din gospodărie.
După victorie, copiii s-au îmbrățișat, au plâns de fericire, au dedicat succesul familiei și prietenilor, au cântat și au sărbătorit-o pe Maria, colega lor cea talentată și pe care o apreciază foarte mult.
Felicitări și mult, mult succes, copii! Într-o bună zi, să ajungeți să reprezentați cu bine Vâlcea în marile competiții ale țării!

Kandy Reisenauer

 

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *