Centrul de transfuzie sanguină așteaptă vâlcenii cu suflet în noul sediu din Calea lui Traian

685 0

“În perioada grea pe care o traversăm, să ne gândim și la cei aflați în suferință, afectați cel mai mult și  pentru care, punga de sânge donată de un erou anonim, reprezintă speranța la viață și alinarea suferinței!”

Acesta este mesajul de suflet al celor de la Centrul de Transfuzii Sanguine Vâlcea, către vâlcenii care doresc să își ajute semenii.
Și, întradevăr, nu există gest mai nobil decât a dona pentru semenii aflați în suferință, care riscă să-și piardă viețile fără prețiosul fluid.

Centrul s-a mutat de două luni de zile la noul sediu, în care funcționează deja de 2 luni. Aici, eforturile și dăruirea angajaților oferă siguranță și confort la donare, prin toate condițiile igienico-sanitare existente.  Acesta se află în la fosta Policlinică cu plată, din Calea lui Traian.138, imediat lângă Colegiul “Alexandru Lahovari”.

Informații și programări se pot obține la tel 0350. 420. 504.

Donează sânge! Salvează vieti!

Apelul celor de la centru, către cetățeni, pentru moment, este legat de nevoia de donatori cu grupele  de sânge BIII negativ si AII pozitiv, pentru pacienții aflați în stare gravă în spital!

Program de donare 7.30 – 11.30, de luni până vineri!

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *