Cele mai inalte standarde de productie si calitate „Kynita”

605 0

Scurt Istoric

Povestea de succes a companiei noastre a inceput acum 26 de ani. Astazi, dupa doua decenii de activitate in care am investit peste 30 milioane RON in cercetare, tehnologie si automatizari, ne mandrim cu cele 3 unitati de productie (puncte de lucru) si frumoasa echipa de profesionisti.

Intrega noastra strategie de business pleaca de la cercetarea produselor in laboratoarele proprii, la productia efectiva si la distributia produselor in Romania dar si in afara granitelor – in Ungaria, Republica Moldova, Bulgaria si Macedonia.

Toate segmentele de productie au beneficiat de investitii majore in tehnologie prin achizitia de utilaje performante si aparatura de laborator de ultima generatie atat pentru dezvoltarea calitatii produselor deja existente, cat si pentru crearea unor noi produse cu proprietati avansate si cu impact redus asupra mediului.

Produsele Kynita sunt create dupa formule speciale care tin cont de necesitatile si preferintele clientilor.

Kynita este specializata in productia, ambalarea, importul, exportul si distributia de: antigel auto, antigel instalatii termice, antigel panouri solare, antigel pentru patinoare, antigel chillere, antigel instalatii de racire, dezinfectanti, apa demineralizata, solutie de parbriz, diluant universal, diluant nitro, diluant auto, sulfat de cupru, amorsa perete, clorura de var, naftalina, soda caustica fulgi, soda caustica perle, soda calcinata, ulei de in sicativat, monoetilenglicol, glicerina, propilenglicol, alcool tehnic, acetona, toluen, metanol, adeziv tip prenadez, borax, oxid de magneziu, bronz argintiu, oxizi de colorat pavele si tigla, gaz lampant (petrol lampant).

Produsele Kynita se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si celor care au activitati de productie in sectorul industrial.

Pentru a fi in linie cu nevoile actuale si viitoare ale clientilor, Kynita cauta continuu sa dezvolte noi parteneriate cu furnizori consacrati in domeniu care detin unitati de productie in Europa, dar si cu producatori importanti din Asia.

Cu o concurenta din ce in ce mai mare, Kynita reuseste sa isi creasca cifra de afaceri de la an la an, iar imaginea firmei a crescut considerabil datorita calitatii produselor dar si adaosurilor comerciale mici pe care le practica.

Kynita personalizeaza relatiile cu fiecare client, tine foarte mult la fidelitate si incredere, acorda preturi speciale clientilor stabili si partenerilor loiali.

Preturile sunt in permanenta adaptate la schimbarile de pe piata, oferind avantaje clientilor sai.

Produsele si serviciile Kynita sunt intotdeauna insotite de o consultanta specializata venita din partea colegilor nostri care va stau la dispozitie ori de cate ori aveti intrebari si va impartasesc cu placere informatiile solicitate.

Antigelurile Kynita

Antigelurile auto produse de Kynita sunt certificate RAR si respecta legislatia europeana in domeniu. Calitatea glicolilor si a pachetelor de aditivi utilizati in productie sunt fabricati in Germania si garanteaza protectia optima a motoarelor si instalatiilor.

Am inteles ca pentru clientii nostri este foarte important sa avem antigel de calitate superioara, de aceea Kynita detine instalatii automatizate si rezervoare de depozitare cu volum total de peste 2,2 milioane litri (2 200 mc) dar si hale de productie si depozitare cu suprafata totala de 24.000 mp.

Prin echipa noastra de profesionisti acordam o importanta deosebita instalatiilor termice, tocmai de aceea in dezvoltarea antigelului pentru instalatii termice si nu numai, studiem detaliat toate procesele chimice care au loc intr-o instalatie si asiguram un fundament solid pentru elaborarea unui antigel de calitate superioara, sigur si durabil.

Antigelurile pentru instalatii termice au fost folosite deja cu rezultate exceptionale de catre clientii nostri in mall-uri, stadioane, patinoare, domeniul militar, constructii (case, locuinte), fabrici de bauturi, fabrici de ciocolata, fabrici de produse lactate si alte unitati de productie industriale.

Va invitam sa deveniti clienti Kynita!

Suntem disponibili prin telefon sau email:

Telefon:0755 106 025

Email: office@kynita.ro

www.kynita.ro

 

 

Articole asemănătoare

Mica Publicitate

Postat de - 27 iunie, 2020 0
FacebookTwitterPensiune angajează URGENT receptioner. Se ofera salariu motivant, cazare si masa.Relații la tel 0744200999, 0744481014 sau la sediul din strada…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *