Pârtia Transalpina se deschide în curând

684 0

Prefectura ne asigură că șoseaua va fi zilnic deszăpezită

Primim periodic asigurări că pârtia de la Transalpina se va deschide chiar luna aceasta, vestea sună deosebit de încântător. Sus a nins deja mult, în fiecare weekend, o sumedenie de turiști din țară optează pentru Valea Lotrului, Voineasa, Vidra și Obârșia Lotrului și majoritatea așteaptă cu sufletul la gură deschiderea restortului, fiind împătimiții sporturilor de iarnă.

Administratorii anunță deschiderea noului sezon de ski și al pârtiei pentru vineri, 17 decembrie, de la ora 9 dimineața.
Este programat deja și un eveniment, ce va avea loc în luna februarie a anului viitor. Fresh-Meat Express,  la Transalpina, 25-27 februarie.
Până atunci, avem o veste sigură și bună. Grație demersurilor făcute de Prefectura Vâlcea, anul acesta, pe sectorul de drum care leagă județul nostru de Alba, se face permanent deszăpezirea și se poate circula și în lunile de iarnă. “Este o măsură pentru care am insitat mult, pentru că sunt sigur că va contribui la creșterea numărului de turiști în stațiunile montane din partea de nord a județului și în sezonul rece și va atragere noi investiții în turismul local”, ne-a declarat prefectul Sebastian Fârtat.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Cezar Petrescu

Postat de - 10 martie, 2021 0
FacebookTwitterRomancier, nuvelist, traducător şi gazetar român, scriitor fecund, care aspira să scrie o nouă „Comedie umană”, o cronică românească a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *