“Culorile copilăriei”, Galeria de artă Melba

484 0

În acest mic oraș de provincie, există, fără ca lumea să știe de a o mică, frumoasă și cochetă galerie de artă. Galeria de Artă Melba a pictoriței Manuela Deaconu. În minunata atmosferă a Galeriei se desfășoară un atelier de pictură coordonat de pictorița Manuela Deaconu și de buna ei prietena și colegă pictorița Sanda- Gabriela Talabă. Două doamne cu suflet minunat care îndruma pașii copiilor participanți la Atelier, în lumea pensulelor și culorilor. Ca recunoștință a muncii și talentului copiilor pictoritele le-au organizat copiilor  sâmbată, 17 decembrie,  o expoziție cu numele „Culorile copilăriei”. Expoziție care a avut vernisaj. Vernisaj la care au participat cu emoție părinți, copii și invitați. Am avut onoarea să particip la acest eveniment ca invitată alături de două doamne deosebite și anume d-na consilier local, profesoara Adina-Florentina Dobrete și pictorița Carmen Porcișanu.

Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie atmosfera creată de organizatoare pentru copii. Aceștia au avut prilejul să vadă cum le  este recunoscut și apreciat talentul. Au primit diplome și atenții din partea doamnelor îndrumătoare și chiar și din partea invitaților. În micuța Galerie a sunat ceas de celebrare și sărbătoare încărcat cu recunoștință și bucurie. Pe simeze am admirat un adevărat regal al minunatelor culori ale copilăriei, culori care au prins aripi din pensulele copiilor sub îndrumarea pictorițelor. În zi geroasă de decembrie ne-am încălzit inimile la căldura emanată de suflete frumoase și luminoase care se dăruiesc artei.

Le mulțumim doamnelor Manuela Deaconu și Sanda-Gabriela Talabă pentru momentele unice la care am fost invitate și la care am luat parte cu mare bucurie și de la care am plecat cu sufletul luminat de credința că există oameni frumoși și așa cum a spus în cuvântul pe care l-a rostit doamna Adina-Florentina Dobrete:  „aceste doamne și acești copii, ne-au arătat că viața este frumoasă dincolo de toate cele câte se întâmplă în ea”.

Le urăm în continuare celor două pictorițe, Sanda-Gabriela Talabă și Manuela Deaconu mult succes și aceași nesfârșită dedicare în ceea ce fac cu copii și le puteți trece pragul să le vizitați sau să vă înscrieți copii la acel atelier cu mare încredere.

Consemnez în cartea sufletului meu această zi minunată de decembrie.

(Sursa: Sanda-Gabriela Talabă)

 

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *