Animal Society sterilizează gratuit animale de companie și în Vâlcea, în octombrie

1786 0

Inimoșii salvatori de la Animal Society sterilizează gratuit animale de companie, în întreaga țară. Anul acesta vor poposi și la noi. Caravana  va ajunge și în județul Vâlcea, la Budești, în perioada 10-14 octombrie, la Galicea, între 17 și 21 octombrie, la Govora, între 24 și 28 octombrie și la Milcoiu, între 31 octombrie și 4 noiembrie.

“În caz că vreți să vă programați deja toate vacanțele pe 2022, dar aveți și ceva animale de sterilizat și vă gândiți să faceți asta gratuit, la niște oameni cu mulți ani de experiență în asfel de intervenții, vă lăsăm aici programul echipei noastre de teren pentru anul ce tocmai a început.

În cazul în care agenda ne va suferi modificări din cauze externe voinței noastre, o să vă anunțăm în timp util. Fiecare proiect de sterilizări gratuite va fi precedat, oricum, de un afiș în care vi se vor da toate detaliile necesare, inclusiv numărul de telefon pentru programări și adresa exactă a clinicii unde ne vom afla. Continuați deci să urmăriți conturile noastre de social media și să rămâneți oamenii responsabili și altruiști pe care îi știm”, sună invitația lor.

Sterilizarea animalelor – câini, pisici, reprezintă modalitatea cea mai umană de a controla numărul acestora, fără a mai fi necesar abandonul sau uciderea, metode atât de barbare și inumane, condamnate de lege.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *