SAGA Festival anunță noi artiști în line-up DJ Snake, Ofenbach și Tiësto vin pe 3, 4 și 5 iunie la National Arena, în București

397 0

 SAGA anunță noi artiști în line-up-ul celei de-a doua ediții a primului festival din 2022 din România, care va avea loc pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională.

Cu zeci de hituri, seturi uluitoare în întreaga lume și milioane de fani, DJ Snake, Tiësto, Ofenbach, Fisher, Meduza și Sven Vath vin în România la începutul verii pentru o întâlnire memorabilă cu fanii și show-uri explozive pe scenele festivalului.

Unii dintre cei mai apreciați artiști EDM la nivel internațional, cu stiluri cameleonice și prezențe hipnotizante, The Stickmen Project, Acraze, Jax Jones, Camelphat, Joel Corry, Da Tweekaz, Honey Dijon, Dom Dolla, Biscits, Purple Disco Machine și John Summit, vin pentru prima dată în România, la SAGA Festival, și au pregătit o serie de surprize pentru public.

Grupul The Stickmen Project aduce, prin fiecare apariție, un adevărat spectacol de muzică și lumini și creează mixuri fantastice ale hiturilor internaționale. De curând, a lansat piesa No fun, în colaborare cu Armin Van Buuren, o piesă vibrantă, plină de viață și energie.

Cunoscut pentru hituri precum Breathe (ft. Ina Wroldsen), I Got U (ft. Duke Dumont), You don’t know me (ft. Raye) și Instruction (ft. Demi Lovato & Stefflon Don), Jax Jones este unul dintre cei mai de succes songwriteri, producători și DJi la nivel global.

Honey Dijon este DJ și producător din America. De-a lungul timpului, a avut reprezentații în cardul unor evenimente importante EDM, cluburi, galerii de artă și show-uri de fashion. A colaborat pentru o lungă perioadă cu Louis Vuitton și Dior, semnând soundtrack-urile mai multor show-uri ale celebrelor case de modă.

SAGA aduce, pentru prima dată în România, doi artiști de Hardstyle și Hard Dance, Da Tweekaz. Energia lor debordantă cucerește audiența rapid, iar atunci când nu sunt în studio sau în spatele booth-ului într-un show, cu siguranță se distrează în fața acestuia.

Duo-ul englez de house și deep-house Camelphat a cucerit publicul din întreaga lume cu piesa Cola, o colaborare incendiară cu Elderbrook, care a fost no. 1 în topul Billboard Dance Club Songs în Statele Unite și nominalizată la cea de-a 60-a ediție a premiilor Grammy, la categoria Best Dance Recording.

Pe 3, 4 și 5 iunie, la Național Arena, SAGA va aduce la București peste 200 de artiști internaționali și locali de renume și foarte multe surprize pentru festivalieri. Un concept uluitor, unic în România, multe scene și secrete așteaptă să fie aflate și să-i bucure pe toți cei dornici să le descopere.

Abonamentele early bird sunt sold out și este lansat cel de-al doilea prag de prețuri, de 120 euro + taxe pentru abonamentele General Acces. Cei care își doresc să trăiască o experiență fantastică la festival și să fie parte dintr-un concept unic au la dispoziție, începând din acest moment, 72 de ore să-și achiziționeze abonamentele General Acces la 110 euro + taxe. 

Toate tipurile de abonamente pot fi cumpărate de aici.

Afrojack, Black Coffee, DJ Snake, Fisher, Marshmello, Meduza, Nicole Moudaber, Ofenbach, Pan-Pot, Purple Disco Machine, Sickick, Sven Vath, Tiësto, Timmy Trumpet, The Stickmen Project, Elderbrook, Acraze, Jax Jones, Camelphat, Joel Corry, Da Tweekaz, Honey Dijon, Dom Dolla, Biscits, John Summit, Lee Foss vor aduce energia și efervescența pe scenele SAGA Festival în iunie. Alte nume mari vor completa line-up-ul și vor fi anunțate în perioada următoare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *