Vânt puternic, cu rafale de până 60 km/h, marţi în Bucureşti

81 0

Meteorologii prognozează pentru ziua de marţi, în zona Capitalei, intensificări ale vântului ce vor ajunge până la 60 km/h, dar pe ansamblu vremea va fi caldă, cu valori termice maxime de 15 grade Celsius.

Astfel, pe parcursul zilei de marţi, în intervalul orar 8:00 – 20:00, cerul va fi mai mult senin, însă vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de 55 – 60 km/h.

Totodată, temperatura maximă a aerului fi de 14 – 15 grade Celsius.

ANM (ANM) a emis, luni, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pe parcursul zilei de marţi, în 10 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

 


Sursa: meteoromania.ro


Conform prognozei de specialitate, marţi, între orele 8:00 – 20:00, vântul va avea intensificări în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, precum şi în sud-vestul Moldovei, unde vor fi rafale în general de 55 – 65 km/h.

În zona montană aferentă, temporar, vor fi viteze de peste 70 – 80 km/h.

Judeţele vizate de atenţionarea Cod galben sunt: Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Giurgiu, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Constanţa şi Municipiul Bucureşti.

Sursa: AGERPRES/(AS – autor: Daniel Badea, editor: Andreea Marinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Articole asemănătoare

“Despre limba polonă”

Postat de - 14 mai, 2021 0
FacebookTwitterUn eveniment interesant  la care am participat cu plăcere,  vernisajul expoziției tematice „Despre limba polonă”. Expoziția este organizată în colaborare…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *