Rapidistele, chefi de ocazie!

307 0

Lidere în campionatul național de handbal, Ainhoa Hernandez, Alicia Fernández și antrenorul secund David Ginesta s-au „antrenat” pentru Ziua internațională a preparatului spaniol paella gătind … paella.

Sunt pe primul loc în Liga Florilor și au demonstrat că se descurcă de minune și în alte ipostaze. Fetele de la Rapid au profitat din plin de câteva ore libere și s-au relaxat…în bucătărie!

Pentru că se apropie o zi specială pentru iberici, când ei sărbătoresc paella spaniolă, Ainhoa Hernandez, Alicia Fernandez și antrenorul secund David Ginesta au gătit, alături de chef Petre Păsat, preparatul tradițional din țara lor.

Cei trei s-au descurcat de minune și au schimbat idei și rețete cu bucătarul român.

„Mie-mi place tot ce are legătură cu mâncarea. După cum puteți observa, îmi place să mănânc și nici cu gătitul nu stau prost. Uneori gătesc paella și acasă și nu-mi iese rău”- Ainhoa Hernandez, handbalistă CS Rapid București.

„Dacă o să câștigăm titlul, David și Carlos (n.r- Viver, antrenorul principal) ne-ar putea găti tuturor o paella bună. M-a amuzat faptul că David a greșit și a pus prea mult vin, dar la final cred că paella ne-a ieșit foarte bine” – Alicia Fernandez, handbalistă CS Rapid București.

„Uneori gătesc acasă diverse rețete din bucătăria spaniolă, precum omletă, paste, orez, legume, pește” – David Ginesta, antrenor secund CS Rapid București.

„ A fost interesat și inedit să gătim împreună. Fetele s-au descurcat de minune” – chef Petre Păsat.

Mai au 7 „finale” până încep fiesta!

Rapidistele sunt, până în acest moment, surpriza campionatului. Formația de sub Podul Grant este pe primul loc în Liga Florilor de etape bune și numără meciurile până la finalul sezonului.

S-au jucat 19 etape, iar giuleștenii au acumulat 48 de puncte, cu 4 mai mult decât CSM București, care are și un meci mai puțin jucat, și 9 puncte avans față Măgura Cisnădie.

„Suntem surpriza campionatului, mereu favorită la titlu a fost CSM. Noi pur și simplu ne bucurăm de handbal, ne facem treaba pe teren și reușim să obținem victorie după victorie”- Alicia Fernandez, handbalistă CS Rapid București.

„Nimeni nu se gândea că, în acest moment al competiției, vom fi pe primul loc, dar să vedem cum încheiem sezonul.  La începutul sezonului, obiectivul nostru a fost să terminăm în prima parte a clasamentului, pe un loc de cupă europeană pentru anul viitor. Suntem mulțumiți după fiecare meci pe care îl câștigăm și obținem cele 3 puncte, astfel încât reușim să ne menținem acolo sus. Satisfacția este enormă, deoarece pentru asta muncim. Suntem foarte conștienți că va fi foarte greu să menținem acest nivel, vom avea adversari dificili, atât în deplasare, cât și în Sala Rapid. Urmează două luni grele în campionat și vom lupta pentru a obține ceea ce ne dorim, dar va fi complicat”- David Ginesta, antrenor secund CS Rapid București.

„Este pentru prima oară când joc în străinătate și am venit cu dorința de a crește ca persoană, ca jucătoare. Cred că am făcut o alegere bună venind aici, mă simt confortabil la Rapid. Mai mult de atât, câștigăm și suntem în lupta pentru titlu, iar câștigarea campionatului ar fi un vis devenit realitate. Vom munci din greu până la final și sper ca lucrurile să iasă bine. Eu gândesc la fel ca și colegele mele. Nu avem nicio presiune, obiectivul nostru a fost să ne clasam în primele locuri și cred că am muncit foarte bine până acum. Suntem pe primul loc, dar noi luăm meciurile rând pe rând, fără să ne gândim la ce urmează și cred că așa trebuie să continuam să judecăm lucrurile”- Ainhoa Hernandez, handbalistă CS Rapid București.

Fanii le dau aripi

Rapidiștii sunt încântați că au avut de-a lungul sezonului sprijinul suporterilor, iar acum, de când s-au ridicat restricțiile, îi așteaptă să umple până la refuz Sala Rapid la meciurile de pe teren propriu și să vină în număr cât mai mare în deplasări.

„Pentru noi, fanii sunt esențiali. Ne sprijină la fiecare meci, fie că e acasă sau în deplasare, și ne transmit multă forță. Este un punct pe care îl avem în favoarea noastră și din care trebuie să luăm multă energie” – Alicia Fernandez, handbalistă CS Rapid București.

„Fanii noștri sunt foarte importanți. Când jucăm în Sala Rapid, dar și când ne însoțesc în deplasări. De exemplu, la Cisnădie am avut aproximativ 50 de fani care ne-au însoțit. Pentru noi, este incredibilă forța cu care ne încurajează și ne transmit o energie extraordinară. Vă puteți imagina Sala Rapid cu toată galeria acolo, susținându-ne 60 de minute fără oprire, indiferent de ce se întâmplă…pentru noi este incredibil. Este foarte important să ne fie alături și sunt 100% convins că sunt” – David Ginesta, antrenor secund CS Rapid București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *