Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea se întrunesc, în ședință ordinară, în data de 28.03.2022, ora 11.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea, cu următoarea ordine de zi

468 0

ANUNȚ DE PRESĂ

 

  1. Reactualizarea listei spațiilor identificate la nivelul județului Vâlcea pentru cazarea cetățenilor străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, intrați în România și care provin din zona conflictului armat din Ucraina, potrivit prevederilor O.U.G nr. 15/27.02.2022.
  2. Reactualizarea listei capacităților de transport disponibile la nivelul județului Vâlcea în vederea satisfacerii necesității de transport rutier pentru cetățenii străini sau apatrizi aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina, potrivit prevederilor H.G. nr. 337/12.03.2022.
  3. Situaţiile de urgenţă înregistrate pe raza judeţului Vâlcea în perioada 1 ianuarie –  27 martie 2022, inventariate la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea în baza rapoartelor operative transmise de către comitetele locale pentru situaţii de urgenţă.
  4. Diverse.

 

 

*** Reprezentanții mass media sunt rugați să respecte măsurile de distanțare fizică și de prevenire, în contextul COVID – 19. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *