Lansare revista „Hello Vâlcea”

411 0

 Joi, 31 martie 2022, ora 16:00, la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea, va avea loc prezentarea ediției pilot a revistei „Hello Vâlcea”, prima publicație cu profil eminamente turistic din spațiul publicistic vâlcean.

Evenimentul este organizat în parteneriat de Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Ariștilor Plastici din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și echipa redacțională a noii publicații.

„Hello Vâlcea” oferă o perspectivă proaspătă și profesionistă asupra industriei de travel din județul Vâlcea și o abordare imparțială, explicită și completă a destinațiilor, noutăților, subiectelor și evenimentelor specifice acestui sector.

În acest context, ne bucurăm de prezența Excelenței Sale, domnul Emil Hurezeanu, ambasador al României în Austria și scriitor.

Un timp, o seară, în compania versurilor poetului Emil Hurezeanu: „Găsesc imagini în preajma acestui moment”… (Sursa: Gabriela Popescu – Responsabil PR, Galeria ARTEX – Râmnicu Vâlcea)

Corina Enache

Articole asemănătoare

Cenaclul ”PETALE”

Postat de - 28 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterCurierul de Râmnic a fost invitat la  Reuniunea lunară a Cenaclului Literar-Artistic PETALE, al Societății Naționale Independente a Persoanelor cu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *