Concurs de alergare și maraton montan, în Buila – Vânturarița 

834 0

Trail Ghosts Vâlcea, un grup de alergători vâlceni, anunță, pentru  23 iulie 2022, Buila Trail Race, un concurs de alergare montană organizat de Asociația Sport fără Limite Vâlcea, cu sprijinul Primăriei Bărbătești. 

Evenimentul își propune promovarea Parcului Național Buila-Vânturarița. Sunt inluse trei trasee distincte: Cros 11 km și 500 m+ pe valea Otăsăului; Maraton montan 19 km și 1300 m+ până la Curmatura Builei și în munții Piatra și Cacova; Maraton montan 33 km și 2700 m+, traseu extins pe aproape toată lungimea crestei Buila-Vânturarița.

Până acum s-au înscris 200 de concurenți, cei mai mulți sunt români, însă sunt tineri și din Bulgaria, Franța și Spania. Pentru  750 locuri sunt în total disponibile și se mai pot face înscrieri până în 17 iulie 2022.

Trail Ghosts Vâlcea a fost fondată în vara anului 2018 de un grup de alergători din Râmnicu Vâlcea, pasionați de alergarea montană, sub forma unei echipe de amatori cu scopul de a promova activitățile în aer liber.
Cu siguranță, mulți alergători montani din județ și din țară se vor arăta interesați de eveniment. Sportul în sineînseamnă sănătate și bună dispoziție, iar peisajul,vă asigurăm, este unul sublim. 

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *