Comunicat de presă privind participarea Autorității Electorale Permanente la webinarul cu tema „Rolul rețelelor sociale în alegeri: evoluții și schimbări previzionate pentru anii 2030”, organizat de ICPS

476 0

Domnul Sorin-Gabriel Lazăr, șeful Departamentului cooperare internațională și doamna Anamaria Revnic-Călugărița, directorul Direcției comunicare din cadrul aceluiași departament, participă astăzi, 20 aprilie 2022, la webinarul cu tema Rolul rețelelor sociale în alegeri: evoluții și schimbări previzionate pentru anii 2030, organizat de Centrul Internațional pentru Studii Parlamentare (ICPS).

Platformele virtuale și rețelele sociale se află ȋntr-un proces continuu de transformare, producând efecte diverse ȋn domeniul electoral și, implicit, ȋn mediul politic.

Obiectivul webinarului este de a analiza potențialul impact al expansiunii rețelelor sociale din următorul deceniu asupra activității organismelor de management electoral, cu precădere în ceea ce privește combaterea dezinformării, diseminarea rapidă a informațiilor relevante și facilitarea comunicării prompte și eficiente cu cetățenii.

Evenimentul virtual reunește reprezentanți ai organismelor de management electoral și ai partidelor politice, experți ȋn domeniul alegerilor, precum și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale.

Direcția comunicare

Articole asemănătoare