Musink For Humanity  – Trupa ANTRACT va crea o melodie special pentru o compilație dedicată unei cauze umanitare

869 0

Formația Antract din Râmnicu Vâlcea, ajunsă la vârsta de 38 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Grupul, înfiinţat de Bobiţă Cătuşanu pe când avea doar 14 ani, s-a maturizat mult din punct de vedere artistic. A acumulat o bogată experienţă muzicală, dobândită de-a lungul timpului în nenumăratele concerte susţinute în întreagă ţară alaturi de trupe mari internaționale. Cu 9 albume la activ,  această experienţă se va materializa anul acesta  într-un nou hit, melodie ce va fi creată special pentru compilația noastră muzicală MusInk For Humanity, care va fi lansată atât digital, cat si pe suport fizic in format digipack CD si 12″ LP vinil, ediție limitată. Tot profitul obținut în urma vânzărilor sau al streamingului va fi donat unei cauze umanitare. Anunțul este făcut de cei de la Asociatia Tattoo & Piercing Romania.

„Adu-o” este numele celui mai nou single Antract! Acest cântec a fost donat împreună cu toate drepturile ce decurg din exploatarea piesei, exclusiv pentru compilația ce va fi lansată în curând de Musink For Humanity în scopuri caritabile! Este modul în care înțelegem noi că menirea unui artist pe pământ este aceea de a  dărui!

Trupa de suflet a vâlcenilor a concertat luna aceasta la București, Băicoi și, pe 30 a0prilie va concerta la Sibiu.

„Concertul nostru de sâmbătă, 30 aprilie, din Music Pub Sibiu, este sold out! Mulțumim, dragii noștri! Și nouă ne este dor de voi. În cazul în care nu ați prins bilete, puteți rezerva locuri pe o listă deschisă pentru vineri, 29 aprilie. Dacă vă strângeți și vineri, noi venim. Rămâne valabilă și faza cu rămasul după concert pentru after party. #greucurocku’´anunță Bobiță Cătușanu pe pagina sa de facebook.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *