ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

567 0

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de apă potabilă PEHD De 110 mm la rețeaua de distribuție PEHD De 160 mm, existentă în Călimănești, strada Brazilor, în data de 28.04.2022, între orele 0900 – 1300, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Călimănești – cartier COZIA.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. 

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *