S-a finalizat în județul Vâlcea recepția produselor alimentare, tranşa a patra, achiziționate de Guvern, prin Programul operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate – POAD”

493 0

Informare de presă

În toate localitățile vâlcene pachetele cu alimente conținând făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve și compot au intrat în posesia administrațiilor locale și sunt în prezent distribuite către beneficiari. 

Acțiunea a fost coordonată de Instituția Prefectului – județul Vâlcea, iar de acest sprijin beneficiază un număr total de 22.569 de persoane. 

Ajutoarele au ajuns la familiile şi persoanele singure, beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza legii 416/2001, respectiv persoanele beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei. Primesc pachetul – alimente de bază – persoanele sau familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente de alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale. 

„Le mulțumesc tuturor primarilor din județ, angajaților din primării, dar și colegilor mei din instituție pentru implicare. Nu au existat sincope! Produsele alimentare au ajuns în toate localitățile județului nostru. Activitatea s-a desfășurat în cele mai bune condiții”, a declarat Mihai Oprea, prefectul județului Vâlcea. 

Articole asemănătoare

Acțiuni I.P.J Vâlcea

Postat de - 27 mai, 2020 0
FacebookTwitter                         ACȚIUNE PE LINIE DE SILVICULTURĂ   La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *