Concursul de pictură „Râmnicul meu” sau orașul văzut prin ochii copiilor

337 0

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea și Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează în parteneriat cu Asociația Rotary Club Râmnicu Vâlcea- Cozia,  cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu” concursul de pictură „Râmnicul meu”, destinat elevilor din clasele I-XII ai școlilor vâlcene sau din localitățile limitrofe.

Concursul, aflat la ce-a de-a doua ediție,  își propune descoperirea și promovarea unor tineri talentați, precum și încurajarea lor pentru a deveni următoarea generație de artiști profesioniști si de iubitori de artă.

De asemenea, prin intermediul acestei competiții se dorește atât promovarea creativității în rândul tinerilor, cât și a unei mai bune cunoașteri de către publicul larg a valorilor locale, a monumentelor, a tradițiilor, a performanțelor artistice, a tot ceea ce face din Râmnicu Vâlcea un centru cultural și artistic deosebit de important în zona Olteniei.

După derularea primei selecții a lucrărilor înscrise, vineri, 20 mai 2022 la ora 17:00, în Galeria Cozia Pasaj 2 se va desfășura vernisajul expoziției acestei competiții dedicate Zilelor Râmnicului, urmând a avea loc ulterior o nouă jurizare în vederea atribuirii a câte 3 premii pentru fiecare categorie de participanți.

Premiile acordate vor fi decernate în cadrul unei ceremonii festive ce va avea loc în data de 1 Iunie 2022, ora 17:00, la Arenele Traian, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Copilului de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Gabriela Popescu

 Organizatori: Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea și Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Parteneri: Asociația Rotary Club Râmnicu Vâlcea- Cozia,  cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu”

Premiile speciale sunt oferite de: Craft Concept SRL, Koh-I-Noor Hardthmuth România SRL

Articole asemănătoare

Cele mai așteptate evenimente de fashion in anul 2020

Postat de - 18 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterAnul 2020 se anunță un an în forță pentru lumea modei. Influencerii în modă au lansat deja cele mai îndrăznețe trenduri și multe dintre acestea vor fi prezentate la cele mai râvnite evenimente fashion ce așteaptă să fie lansate în acest an. 1. Athens Fashion Trade Show Încă din această lună, podiumurile pregătesc locul pentru cele mai frumoase și elegante ținute premiate la Athens Fashion Trade Show, pe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *