Concursul de pictură „Râmnicul meu” sau orașul văzut prin ochii copiilor

108 0

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea și Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează în parteneriat cu Asociația Rotary Club Râmnicu Vâlcea- Cozia,  cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu” concursul de pictură „Râmnicul meu”, destinat elevilor din clasele I-XII ai școlilor vâlcene sau din localitățile limitrofe.

Concursul, aflat la ce-a de-a doua ediție,  își propune descoperirea și promovarea unor tineri talentați, precum și încurajarea lor pentru a deveni următoarea generație de artiști profesioniști si de iubitori de artă.

De asemenea, prin intermediul acestei competiții se dorește atât promovarea creativității în rândul tinerilor, cât și a unei mai bune cunoașteri de către publicul larg a valorilor locale, a monumentelor, a tradițiilor, a performanțelor artistice, a tot ceea ce face din Râmnicu Vâlcea un centru cultural și artistic deosebit de important în zona Olteniei.

După derularea primei selecții a lucrărilor înscrise, vineri, 20 mai 2022 la ora 17:00, în Galeria Cozia Pasaj 2 se va desfășura vernisajul expoziției acestei competiții dedicate Zilelor Râmnicului, urmând a avea loc ulterior o nouă jurizare în vederea atribuirii a câte 3 premii pentru fiecare categorie de participanți.

Premiile acordate vor fi decernate în cadrul unei ceremonii festive ce va avea loc în data de 1 Iunie 2022, ora 17:00, la Arenele Traian, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Copilului de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Gabriela Popescu

 Organizatori: Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea și Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Parteneri: Asociația Rotary Club Râmnicu Vâlcea- Cozia,  cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu”

Premiile speciale sunt oferite de: Craft Concept SRL, Koh-I-Noor Hardthmuth România SRL

Articole asemănătoare

Pare-ni-se că…

Postat de - 22 august, 2020 0
FacebookTwitterPare-ni-se că, mulţumită lui Dumnezeu, s-a început o nouă eră în chipul de-a legifera. Nu se mai copiază texte străine…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *