Diaconu – Trio

430 0

Vineri, 3 iunie2022, la ora 18:00,  iubitorii de artă vâlceni sunt invitați la Galeria Artex, unde Filliala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea expoziția de gravură a unui trio de artiști din Republica Moldova: Gheorghe, Olga și Oxana Diaconu.

Cei trei membrii ai familiei Diaconu se reunesc într-o triadă expozițională, curatoriată de pictorul Gheorghe Dican, pentru a omagia o tehnică  adesea neglijată în arta contemporană, poate pe nedrept,  cea a gravurii. Și aceasta tocmai pentru că ea necesită un înalt grad de specializare, minuțiozitate și sensibilitate, adică tocmai ceea ce îi lipsește lumii în care trăim. Iată  prin urmare tot atâtea motive pentru a veni să vizionați această expoziție, în care preocupările artei contemporane se  împleteasc neașeptat de armonios cu metodele unei ramuri a artei ce se bazează pe o îndelungată tradiție, pe experiența acumulată de multe generații de artiști. Rezultatul este, vă asigurăm, spectaculos!

 

Gabriela Popescu

Articole asemănătoare

Mărțișoare de artă

Postat de - 24 februarie, 2020 0
FacebookTwitterÎncepând cu data de 25.02.2020 Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea deschide ,,Târgul de mărţişoare „. Se pot…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *