În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 19 misiuni

492 0

Membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” au fost solicitaţi să intervină pentru 17 situaţii de urgenţă.

Echipajele au acționat la : 3 traumatisme, un accident pe drumurile publice, 7 diverse afecțiuni medicale, o persoană cu afecțiuni cardiace, precum și 5 persoane găsite în stop cardiac, astfel:

– M.I. de 58 de ani de sex masculin, din localitatea Laloșu, găsit fără semne vitale, în urma sinuciderii;

–  B.I. de 75 ani, de sex masculin, din localitatea Bujoreni, decedat în urma unui accident rutier;

– S.D. de 87 de ani, de sex masculin, din localitatea Grădiștea, găsit fără semne vitale;

– C.C. de 51 de ani de sex feminin, din localitatea Grădiștea găsită in șoc anafilactic în urma înțepării de către o insectă ;

– P.M. de 87 de ani, de sex feminin, din localitatea Băile Govora găsită în stop cardiac. În toate cele cinci cazuri, s-au efectuat manevre de resuscitare, inițial de paramedicii sosiți la fața locului și ulterior de personalul SAJ, din păcate fără nici un rezultat, decesul acestora fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ.

După acordarea primului ajutor calificat, celelalte persoane asistate au fost transportate la cele mai apropiate unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *