Veste uriașă pentru Județul Vâlcea!

209 0

După mai mulți ani de muncă, documentații și alte demersuri, în ședința de guvern de astăzi a fost adoptată o hotărâre care stabilește cadrul legal pentru ca lucrările de modernizare a Spitalului Vechi să intre în procedură de proiectare și execuție.

Modernizarea Spitalului Vechi este un proiect pe care l-am început în urmă cu 4 ani și despre care astăzi pot spune că, în sfârșit, a intrat în linie dreaptă.

Compania Națională de Investiții va organiza licitația în urma căreia peste 97 milioane lei (970 miliarde lei vechi) vor fi investiți în modernizarea clădirii, dar și în achiziționarea de aparatură medicală.

Lucrările vor începe cu reabilitarea Corpului C5, respectiv a secțiilor: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și a Compartimentului de psihiatrie infantilă.

În cadrul acestui proiect, se vor realiza și lucrări de amenajare și sistematizare a parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.
Este o veste minunată pentru Județul Vâlcea și vreau să le mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului au fost alături de noi și ne-au susținut în acest demers.
Voi fi prezent zi de zi în șantier după demararea lucrărilor.
Investim în sănătate și fac acest lucru pentru că iubesc oamenii și vreau ca pacienții să fie primiți în condiții bune.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *