ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

432 0

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a Stației de pompare apă potabilă la rețeaua de distribuție apă potabilă PEHD Dn 110, existentă în comuna Mihăești, satul Bârsești, în data de 22.08.2022, între orele 0900 – 1500, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Mihăești, satul Bârsești – tronson cuprins de la strada Principală DN67 intersecție cu strada Duzilor până la limita cu orașul Băile Govora, inclusiv strada Albinelor, strada Diculeștilor, strada Burdozeștilor, strada Rogoseștilor și strada Duzilor.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *