S-au întrecut cu karturile pe Calea Victoriei!

452 0
Micii piloți de la Karting Electric s-au întrecut pe Calea Victoriei la Marele Premiu al Orașului București.
 
Eric are 12 ani și s-a apucat de Karting Electric la începutul anului. Puștiul este pasionat de mediul înconjurător și face orice să îl protejeze și să nu îl polueze.
 ”Pentru mine este o satisfacție că nu folosesc benzină, pentru că știu că într-un fel salvez planeta, plus că îmi place că nu aud motorul aproape deloc” – Eric Ciolanel, pilot de Karting Electric.
 

De câte ori are ocazia, băiețelul încercă să folosească cât mai puțin resursele naturale.

„ Încerc să economisesc curent, gaz și alte resurse naturale, deoarece în această perioadă sunt foarte scumpe” – Eric Ciolanel, pilot de Karting Electric.
 
Luca vrea să devină pilot de Formula 1
 
Luca are 14 ani și a început Kartingul doar de un an și jumătate, dar are visuri mari în acest sport.
 
„Vreau să devin pilot de Formula 1 sau de Raliu” – Luca Nativ, pilot de Karting Electric.
 

Băiatul este pasionat de tot ce înseamnă mașini, iar în Formula 1 are doi piloți preferați, pe Hamilton și Leclerc. Luca a povestit și cum a fost să se întreacă cu alți piloți pe Calea Victoriei.

„A fost foarte fain, mi-a plăcut tot, linia dreaptă, accelerația, virajele. Tot a fost perfect”– Luca Nativ, pilot de Karting Electric.
 
Înainte să se apuce de Karting Electric, acum 4 luni, Alexandra a mai făcut Sailing. La Karting, micuței i-a plăcut din prima doar ca uneori întâmpină mici probleme cu colegii băieți.
 
„Ei sunt mereu agitați, ne mai certăm, ne iau lucrurile, ne aleargă și vor mereu să câștige. Eu sunt foarte fericită atunci când reușesc să întrec un băiat mai ales că sunt la început în acest sport” – Alexandra Maria Burda, pilot de Karting Electric.
 
31 de piloți au participat la Marele Premiu al Orașului București
 
În weekend-ul trecut, micii piloți de la Karting Electric au participat la Etapa a 5 a a Campionatului Național de Karting Electric, eKarting FRAS 2022 Viteză – „eKarting Speed”.
 

Concursul a avut loc pe Calea Victoriei și la el au luat parte 31 de piloți cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani. Organizatorul evenimentului a fost Clubul de Karting București în Parteneriat cu radiokart – Formula Electric România, iar la eveniment a participat și președintele Federației de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu. Următoarele etape de la Karting Electric vor avea loc pe 3 și 4 septembrie, în Parcul Tineretului și pe 10 și 11 septembrie, la Mangalia.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *