Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada 27 august – 02 septembrie 2022

241 0

INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 27 august – 02 septembrie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Avram Iancu, Eftimeștilor, Eroilor, Colonie Nuci, Uzinei, Matei Basarab și Mircea Buciu.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Popa Șapcă, Dacia și Eroilor.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Râureni, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervoarelor Capela, Cetățuia, Copăcelu, Petrișor și Popa Șapcă;
  • s-au continuat lucrările de extindere rețea de canalizare menajeră pe strada Zăvoieni;
  • s-au continuat lucrările de reabilitare rețea de apă potabilă pe strada Copăcelu;
  • s-au curățat pasajele în urma ploilor de pe străzile Bogdan Amaru și Dacia;
  • s-au executat lucrări de remediere cămine de canalizare prăbușite pe străzile Morilor și Violetelor;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat pe strada Lăzărești;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Marin Preda – blocul A36/II, strada Matei Basarab – blocurile 113, 114 și 118, Aleea Olănești – blocul 9, strada Nicolae Iorga – blocul A28/II, Aleea Panseluțelor – blocul C32, strada Calea lui Traian – blocul 37, strada Lăzărești – nr. 132, Aleea Bradului – blocul C5, strada I.L. Caragiale – A27/III, strada Mircea Eliade – nr 7, strada Depozitelor – ETA, Scuarul Mircea cel Bătrân – blocul K și bulevardul Tineretului – Bl A59.

80 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 80 de  apometre, dintre care 62 verificate și înlocuite și 18 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 17 avize de amplasament și 5 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *