Muereasca, drumuri excelente și interes imobiliar

651 0

Muereasca, localitatea condusă de câtevca mandate bune de primarul Ion Ungureanu, de la PNL, e foarte lăudată pentru extraordinarele lucrări de reabilitare a infrastructurii, în general. S-a terminat cu alunecările de teren ce distrugeau drumuri și case, iar șoselele sunt asfaltate și perfecte pentru a face călătoriile din interes personal sau turistice, o plăcere.

Astfel, comuna beneficiază de o infrastructură stradală excelentă, ce poate transforma Muereasca într-o  destinație turistică, mai ales datorită Mănăstirii Frăsinei, a cadrului geografic, dar și al legăturii ce va fi stabilită cu Călimănești și Olănești.

Pentru acesta, primarul spune că este nevoie de investiții masive în infrastructură, prin urmare, va fi implementat un un proiect amplu prin rogramul national Anghel Saligny, special pentru a reabilita drumuriler locale din comună.

Muereasca va fi la zi cu toate utilitățile necesare unui trai confortabil pentru populație și a început să fie foarte solicitată în vânzarea de terenuri și case.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *