Mereu proaspăt și la îndemână, acum și la Copăcelu!

356 0

Noul magazin DIANA, situat pe strada Grigore Râmniceanu, nr. 2, are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, parcare proprie și un punct de plată pentru facturi la utilități.

Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu o organizare  funcțională a spațiului și fluxurilor de deplasare între categoriile de produse, pentru a oferi experiențe de cumpărături cât mai confortabile.

Sortimentația de peste 6000 de produse acoperă toate necesitățile zilnice  – clienții au la dispoziție o vitrină asistată și o vitrină self service cu produse DIANA, carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume și game generoase și variate de produse nealimentare, de la întreținerea casei, îngrijire personală, veselă, până la hrană pentru animale.

Primii cumpărători au fost întâmpinați astăzi, suplimentar promoțiilor active în toată rețeaua Magazine DIANA, și cu peste 500 de premii – surpriză.

Cu o experienţă pe piaţa de retail de 31 de ani, reţeaua Magazine DIANA operează în prezent în şase judeţe – Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa. Planul de dezvoltare pentru perioada următoare include și alte inaugurări în județul Vâlcea, simultan cu proiecte de reamenajare și modernizare a magazinelor deja existente.

Articole asemănătoare

Infracțiuni rutiere

Postat de - 4 martie, 2020 0
FacebookTwitterAu pus în pericol siguranța traficului rutier. La data de 02 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești au…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *