Parcul Zăvoi a găzduit, duminică, 2 octombrie, ediția a 9-a a programului „Promenada inimilor ” organizat de Rotary Club Rm Vâlcea,  Rotary Club Rm Vâlcea  Cozia și Interact Rm Vâlcea în parteneriat cu Primăria  Râmnicului

276 0
Programul ” Promenada inimilor ” este inițiat de Fundația  Irlandeză a Inimii și se aplica deja în 10 țări.
În România a fost lansat în 2013 de Fundația Română a Inimii și  Societatea Română  de Cardiologie.  Districtul Rotary 2241  România- Republica Moldova  s-a implicat încă de la început   prin organizarea,  la nivelul cluburilor din district ,în fiecare an în preajma datei de 29 septembrie, Ziua Mondială  a Inimii  ,proiectului ” Promenada  inimilor”.   Scopul este de a încuraja  mișcarea,  în rândul tuturor categoriilor de vârstă  pentru a reduce incidența  crescuta a bolilor cardiovasculare .
În acest an, peste 300 de persoane  de toate vârstele au participat la întrecerile din parcul Zavoi. Toți participanții au fost răsplătiți cu diplome și daruri  pentru câștigători atribuidu-se și premii.
„Promenada inimilor” este o pledoarie pentru mișcare pentru tineri și adulți  și, putem spune că  am fost cu toții  câștigători,  organizatori și participanți și  mesajul este de a continua pe tot parcursul anului sa facem mișcare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *