Lucrări de reabilitare a drumului către Vârful Cozia!

394 0

Astăzi m-am deplasat pe un drum pe cât de frumos, pe atât de dificil: DJ 703 N, drum care pleacă din Berislăvești și ajunge la releul de pe Vârful Cozia.

Drumul are o lungime de 17,5 km, iar de la km 5+000 traseul era foarte anevoios și necesita lucrări de întreținere și reabilitare.

Drumarii vâlceni intervin cu lucrări, s-a procedat la tăierea vegetației și a arborilor care puneau în pericol traficul rutier, dar și rețeaua electrică, mai ales în sezonul de iarnă.

Totodată, s-au executat șanțuri de pământ pentru dirijarea apelor pluviale și s-a refăcut platforma drumului cu balast și piatra spartă, în zonele grav afectate.

În urma acestor lucrări, pe care le-au realizat drumarii de la RAJDP, se poate circula în condiții de siguranță pe acest drum.

Articole asemănătoare

1 comentariu

  1. Am fost , pe drumul forestier, al balonului meteorologic, foarte, abrupt, interzis, am stationat, o clipa, in bar, era releul televiziunii, in creasta, foarte frumos, dar si editia documentar de valoare trecuta, nu am mai vazut asemenea frumuseti geografice crepusculare…interesanti!…este de vina clima, peisajul realitate superba,am gasit zapada vara, in cale, la baza dealului, o, frumusete, ramai o clipa!…cum a zis Hristos,, nola me tangere,,!…

    Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *