Clădirea Primăriei din Călimănești va fi consolidată și reabilitată energetic prin PNNR

381 0

În ședința extraordinară din data de 16 octombrie, CL Călimănești a aprobat depunerea proiectului „Consolidare Seismică și Creșterea Eficienței Energetice în Clădirea Primăriei Orașului Călimănești” și a Anexei privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată în vederea finanțării acestuia în cadrul PNRR în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1, componenta 5-Valul renovări, axa 2-Scema de granturi pentru efeicență energetică și reziliență clădiri publice, operațiunea B.1:Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirilor publice).

Valoarea totală a proiectului este de 4.530.163,90 lei fără TVA din care valoarea totală eligibilă este de 4. 530.163,90 lei fără TVA.

UAT Călimănești va finanța toate cheltuielile neeligibile care să asigure implementarea proiectului, astfel cum acestea vor rezulta din documentațiile tehnico-economice/contractul de lucrări solicitate în etapa de implementare.

Obiectivele proiectului cuprind lucrări de reabilitare termică a elementelor clădirii, asigurarea sistemului de producere a energiei termice, lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri, lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, lucrări de consolidare a clădirii.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *