Primarul Vasilache, Băile Olănești: “Așteptăm fondurile pe situații de urgență pentru a interveni unde sunt probleme”

104 0

Alunecările de teren au făcut ravagii în ultimii ani în stațiunea vâlceană Băile Olănești, chiar și în această perioadă administrația publică locală confruntându-se cu un astfel de fenomen pe o stradă din localitate. Primarul Sorin Vasilache spune că a făcut toate demersurile necesare, iar întreaga documentație a fost depusă în vederea obținerii de fonduri pe situații de urgență. Deocamdată, Primăria Băile Olănești va primi 220.000 lei din fondul de rezervă al Guvernului.

“Nu este suficient pentru a ne descurca în această perioadă grea, dar totuși sunt bineveniți. Decât 0 cum am avut înainte, sunt buni și aceștia. Sper într-o rectificare de buget și aștept sumele de bani și pe situații de urgență. Avem zone cu probleme și am făcut demersurile necesare pentru a primi fonduri. Avem o alunecare de teren pe strada Podulului, platforma drumului fiind grav afectată. Am trimis devize, am trimis documentații, iar acum suntem în așteptare pentru a interveni unde sunt probleme” – ne-a declarat Sorin Vasilache, primarul stațiunii Băile Olănești.

sursa: gazetavalceana.ro

Articole asemănătoare

La Olănești se igienizează toate scările de bloc

Postat de - 5 aprilie, 2020 0
FacebookTwitter02.04.2020 În conformitate cu ordonanță militară nr.4/29.03.2020 art.6, UAT Băile Olănești a asigurat montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe și a procedat la dezinfecția scărilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *