Condiții mai bune de muncă și dotări, la RAJDP Vâlcea!

400 0

Marți, 15 noiembrie, am vizitat Atelierul de la Troianu (secția Utilaj-Transport) din cadrul RAJDP Vâlcea, al cărui sediu a fost de curând modernizat.

S-au realizat aici lucrări de anvelopare, s-au amenajat birourile existente și s-au modernizat spaţiile destinate personalului muncitor care asigură intervenţia pe timp de iarnă (vestiare, camere cazare, bucătărie, grupuri sanitare etc).

Aceasta nu este prima investiție de acest fel a Regiei, care, de-a lungul timpului, a modernizat și bazele de producție de la Horezu, Călimănești și Drăgășani.

Concomitent și cu execuţia lucrărilor cuprinse în Programul de întreţinere drumuri şi poduri judeţene, am dotat parcul auto cu utilaje, în vederea creşterii productivităţii muncii, precum și a calității lucrărilor executate.

Faptul că astăzi RAJDP Vâlcea „merge” bine se datorează în primul rând oamenilor care muncesc zi de zi aici, dar și eforturilor bugetare realizate de Consiliul Județean.

Mă bucur că Regia a depășit problemele pe care le avea atunci când am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea și că astăzi este un prestator de servicii competitiv pe piața de profil.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *