În ultimele 24 de ore, efectivele ISU “General Magheru” al judeţului Vâlcea au gestionat 11 intervenții în situații de urgență, dintre care 10 intervenții SMURD și 1 incendiu

355 0

BULETIN INFORMATIV

SMURD (10) :

Membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină la 10 situaţii de urgenţă, dintre care 4 traumatisme și 6 diverse afecțiuni medicale.

Incendii (1):

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru“ al județului Vâlcea au intervenit în această dimineață, la ora 08.40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o rulotă în sat Munteni, comuna Mihăești.

La fața locului, s-au deplasat două autospeciale de stingere, incendiul fiind lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor. Până la stingerea flăcărilor, au ars elementele combustibile din componența rulotei. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.

În continuare, salvatorii vâlceni rămân mobilizați 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și a aplicației de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *