În ultimele 24 de ore, efectivele ISU “General Magheru” al judeţului Vâlcea au gestionat 27 de intervenții în situații de urgență

301 0

În ultimele 24 de ore, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea au gestionat 27 de intervenții în situații de urgență, dintre care 23 de intervenții SMURD și 4 alte intervenții și misiuni.   

SMURD (23):

Membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină la 23 de situaţii de urgenţă, dintre care 5 traumatisme și 18 diverse afecțiuni medicale.

 

Alte intervenții și misiuni (4):

  • 1 intervenție pentru deblocarea ușii unui apartament, în municipiul Drăgășani;
  • 1 misiune pentru coborârea unei persoane, din balconul apartamentului, în municipiul Râmnicu Vâlcea;
  • 1 intervenție pentru transportarea unei persoane supraponderale din apartament la echipajul SMURD, în municipiul Râmnicu Vâlcea;
  • 1 misiune de recunoaștere în teren, pentru verificarea efectelor cutremurului în municipiul Râmnicu Vâlcea.

 

 

În continuare, salvatorii vâlceni rămân mobilizați 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și a aplicației de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

 

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *