Duelul „câinilor” pe Arc! Mihalcea vrea să-și învingă echipa de suflet!

373 0

FC Buzău începe în forță playoff-ul, cu Dinamo, formația la care tehnicianul din Crâng, Adi Mihalcea, a jucat 6 ani și pe care a și antrenat-o câteva luni.

Dinamo nu are viață ușoară în lupta pentru promovarea în prima ligă. „Câinii” încep play-off-ul contra Buzăului, echipa condusă de pe bancă de un jucător exponențial pentru alb-roșii, Adrian Mihalcea.

„Chiar stăteam să mă gândesc… este primul meu meci oficial ca antrenor împotriva celor de la Dinamo” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

Mihalcea recunoaște că va fi dinamovist pe viață, dar duminică el și băieții săi se gândesc doar la victorie!

„Putem să ne întoarcem acasă cu toate cele 3 puncte” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

Antrenorul Buzăului își dorește să nu aibă surprize din partea suporterilor lui Dinamo!

 „Îmi imaginam cum voi fi primit, sper să nu am surprize neplăcute, mai mult în glumă pentru că nu ar avea de ce” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

„Ne așteaptă 10 finale”

Alex Boiciuc, marcatorul golului egalizator din partida cu Baia Mare, care a dus Buzăul în play-off așteaptă cu nerăbdare partida cu formația lui Burcă.

 „Sigur va fi un meci cu atmosferă incendiară, vor fi foarte mulți suporteri și sunt sigur că va fi ceva apropiat de Liga 1. Cu siguranță va fi un meci frumos” -Alexandru Boiciuc, jucător FC Buzău. 

Colegul său, Vali Alexandru nu s-a gândit vreo secundă că echipa sa ar putea să nu prindă play off-ul.

„Eu nu am jucat niciodată în play-out și nu vreau să știu cum e acolo. În play-off ne așteaptă 10 meciuri, 10 finale, pe care le vom juca la maxim și vrem să obținem cât mai multe puncte din ele” – Valentin Alexandru, jucător FC Buzău. 

Cum au trăit calificarea în play-off

FC Buzău s-a calificat în play-off-ul Ligii a II a după ce în ultima partidă din sezonul regulat a terminat la egalitate, 1-1, cu Minaur Baia Mare.

 „Aștept această promovare din momentul în care am venit la Buzău. Cu siguranță e scopul pe care ni l-am dorit de la început și mă bucur foarte mult că am reușit să îl realizăm. Mă bucur că golul meu a reușit să aducă acest punct care a fost vital” -Alexandru Boiciuc, jucător FC Buzău. 

Chiar dacă la pauza meciului de la Baia Mare echipa sa era condusă cu 1-0, Mihalcea nu s-a temut că vor pierde play-off-ul.

 „Am încercat să fiu cât mai echilibrat, nu am vrut să transmit o presiune și mai mare jucătorilor, chiar și discursul de la pauză a fost unul destul de liniștit” -Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

 Jucătorii au trăit cu emoții finalul partidei cu Minaur.

„Sincer, băieții de pe bancă cred că știau deja rezultatul celorlalte partide, însă mie nu îmi venea să cred nici după terminarea meciului… Când am văzut că toată lumea se bucură, nu îmi venea să cred că am reușit calificarea” -Alexandru Boiciuc, jucător FC Buzău.

„Toate cele 3 partide pe care le-am jucat au fost cu mare încărcătură. La început, calculele noastre erau să obținem 9 puncte din 3 meciuri,  ca să fim 100% convinși de calificare, dar rezultatele au fost altele și ne-am calificat cu 5 puncte”  Valentin Alexandru, jucător FC Buzău. 

Partida cu Dinamo are loc mâine, de la ora 12.00, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *