Ora Pământului la a17-a ediție

340 0

Comunicat de presă

Sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 20:30, a avut loc  a 17-a ediție a Orei Pământului. Astfel, în fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, în cel mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Să ne alăturăm celei mai mari acțiuni de voluntariat de mediu, dând o oră pentru Pământ și făcând ceva – orice – pozitiv pentru planeta noastră, pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare. Să petrecem 60 de minute, alături de familie sau prieteni, făcând ceva care să aibă legătură cu protecția naturii, având astfel șansa să jucăm un rol important pentru a o proteja.

Cu acest prilej, râmnicenii sunt invitați să participe în intervalul orar 20.30-21.30, în Scuarul Mircea cel Bătrân, la acțiunile organizate de municipalitate: stingerea luminilor în zona centrală, observație astronomică(telescop mobil), constituire “Becul pe Planeta Întunecată” din lumânări și gulguțe luminate, lectură la lumina lumânărilor și a felinarelor din Biblioteca Stradală.

Director Executiv,                                                               Purtător de cuvânt,

Ing. Alin Iulian VOICESCU                                               Cons. Alina ISTOCESCU

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *