Să privim viitorul cu încredere

1188 0

Sondajele arată că, din cauza tensiunilor economice, a conflictelor dintre națiuni și a tulburărilor sociale răspândite pe scară largă, încrederea în viitor este la cel mai scăzut nivel istoric în multe țări, inclusiv în România. Conform Barometrului de Încredere Edelman 2023, 24 dintre cele 28 de țări chestionate înregistrează „scăderi istorice ale numărului celor care cred că familiile lor vor avea o situație mai bună peste cinci ani”.

Pe acest fundal de pesimism, în sfârșitul de săptămână din 1-2 aprilie 2023, va avea loc la nivel global un eveniment special cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul”. Discursul de 30 de minute, la care asistența este gratuită, va fi prezentat local la sala Regatului a Martorilor lui Iehova din Râmnicu Vâlcea și va fi transmis și prin videoconferință. Pentru a găsi adresa sălii Regatului și ora la care va fi prezentat discursul, vă rugăm să accesați secțiunea „Căutați o întrunire”, de pe pagina principală a site-ului JW.ORG.

„Provocările cu care ne confruntăm pot părea copleșitoare, dar Biblia oferă o speranță puternică de viitor, care ne poate ajuta chiar acum”, a spus Dl. Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Acest program prezentat la nivel global a fost conceput astfel încât să le ofere tuturor asistenților motive tangibile pentru a privi viitorul cu încredere.”

Dna Stela Mustață, din Râmnicu Vâlcea, a aflat anul trecut că soțul ei este bolnav de cancer, iar după câteva luni acesta a decedat. Chiar dacă a trecut prin cea mai zbuciumată perioada din viața ei, ea a spus: „Studierea Bibliei m-a ajutat să găsesc pace și speranță”. Ea așteaptă cu nerăbdare să asiste la discursul biblic special din luna aprilie, cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul”, deoarece, așa cum spune ea, „treptat, Biblia m-a ajutat să-mi recapăt echilibrul și să privesc cu încredere spre viitor”.

Discursul special este primul dintre cele două programe gratuite care vor avea loc în toate cele aproximativ 118 000 de congregații ale Martorilor lui Iehova în prima săptămână a lunii aprilie. Totodată, publicul este invitat să se alăture celor aproape 20 de milioane de asistenți la nivel mondial la celebrarea anuală a Comemorării morții lui Isus Cristos, care va avea loc în seara zilei de marți, 4 aprilie 2023.

Intrarea la ambele evenimente este gratuită și nu este necesară înregistrarea. Pe JW.ORG, site-ul oficial al Martorilor lui Iehova, sunt disponibile detalii despre ora și locația unde vor avea loc aceste evenimente pe plan local.

Prin amabilitatea Departamentului de Informații Publice al Organizației Religioase „Martorii lui Iehova”.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *