Incepand cu data de 12.04.2022 se distribuie produsele alimentare in cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) pentru beneficiarii de ajutor social si de alocatie de sustinere a familiei

566 0
Programul de distribuire: zilnic intre orele 10.00-12.00
Distribuirea se va face de la depozitul din str. Piata Pandurilor nr. 1 (intrarea prin curtea Directiei de Administrare a Domeniului Public)
Precizări:
– Persoanele cu handicap nu intră în categoria celor care beneficiază în mod direct de aceste ajutoare, prin Hotărârea de Guvern nr. 784/04.10.2018 (prin care s-au modificat categoriile de beneficiari ai acestui program valabile în 2016), fiind stabiliți ca destinatari finali principali membrii familiilor și persoanele singure care beneficiază de venit minim garantat în baza Legii 416/2001, precum și membrii familiilor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii 277/2010.
– Persoanele prevăzute la cea de-a treia categorie de beneficiari, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și alte situații asemănătoare și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, vor primi astfel de ajutoare numai în cazul în care există stocuri după epuizarea distribuirii către celelalte două categorii de beneficiari.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *