Cărturești te așteaptă cu cărțile deschise la Shopping City Râmnicu Vâlcea

576 0

Râmnicu Vâlcea, 13 aprilie 2023 – Începând cu 13 aprilie, pasionații de lectură, muzică și filme pot găsi o varietate de oferte de titluri de toate genurile la librăria Cărturești, din cadrul Shopping City Râmnicu Valcea.

Spațiul dedicat librăriei se află la parterul centrului comercial, se întinde pe o suprafață de 180 mp și găzduiește pe rafturi peste 8000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o varietate de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni.

Odată cu inaugurarea librăriei Cărturești în centrul comercial, vizitatorii Shopping City Râmnicu Vâlcea și îndrăgostiții de carte de toate vârstele beneficiază de oferte promoționale.

Astfel, în perioada 13 aprilie – 1 mai sunt anunțate reduceri de 20% la o selecție de cărți, în limita stocului disponibil, cu Buletinul de Cărturești, precum și premii surpriză pentru primii 1000 de clienți.

Totodată, în perioada 4 aprilie – 1 mai, clienții centrului comercial vor beneficia de promoții suplimentare în rețeaua Cărturești, pe baza aceluiași Buletin de Cărturești. Acestea includ Autorul lunii: Irvin D. Yalom, lecturi și accesorii pentru timp liber, precum și Manga of the Month: Bleach / Tite Kubo.

Cu o istorie de peste 20 de ani, timp în care a făcut cititul cool din nou, Cărturești este mai mult decât o librărie. Este un spațiu dedicat pasiunilor, fie că este vorba despre lectură, muzică, filme de autor, design, desen, arhitectură, ceai sau gastronomie.

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural, implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflată în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan.

 

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *