5 Confesiuni interesante ale dealerilor de casino

437 0

Viața unui dealer de cazino este mult mai diferită decât majoritatea job-urilor la care te-ai aștepta să fie relativ simple sau care nu sunt ușor de interpretat fiind observate din exterior. De aceea am ales să vorbim despre 5 confesiuni ale acestor oameni foarte importanți pentru industria de cazino și despre importanța rolului pe care îl joacă astfel încât noi să avem mereu parte de cele mai bune experiențe la mesele de joc. Dacă vrei să afli cum este să ai un job de dealer de cazino și ce presupune acest job în ansamblul său, rămâi aproape de noi, citește până la final și află cum se simte un dealer în timpul programului său de lucru. Nu uita că job-ul de dealer vine și el la pachet cu avantaje și dezavantaje exact ca orice alt job din orice industrie.

Iată ce spun oamenii care îți împart mereu chips-uri, care calculează câștigurile fiecărui jucător, care sunt responsabili pentru ca ruleta să se învârtă mereu și poate chiar cei care guvernează mesele de Baccarat din cele mai populare cazinouri din Vegas.

Diversitatea clienților

Cu cât petreci mai mult timp în cazinourile fizice sau pe JocuriCazinouri.com în calitate de dealer, cu atât iei contact cu un număr mai mare de oameni, prin urmare și diversitatea acestora este cu atât mai mare. Prin urmare, dealerii sunt cei la care ar trebui să mergi în momentul în care vrei să faci anumite conexiuni cu oameni din înalta societate. Cel puțin asta se practica pe vremea când oamenii bogați își doreau acces la persoane de interes sau chiar să intre în contact cu alte persoane din aceeași categorie socială. După spusele unuia dintre dealeri, diversitatea clienților de cazino este atât de mare încât de la o oră la alta ai putea să ai la masă oameni care nu au nici măcar 100 RON în cont, dar și oameni care au peste 20 de milioane de euro în cont și practic se află la aceeași masă.

Ar putea foarte bine să facă parte din același grup de oameni și sunt de cele mai multe ori greu de observat, dar din perspectiva unui dealer care petrece ore în șir la masă cu acești oameni, să îi cunoști în întregime nu este un lucru chiar atât de complicat. Vegasul este locul unde această diversitate se face cel mai bine simțită deoarece un dealer ar putea să aibă la masă un om al străzii care încearcă să câștige cu doar câțiva dolari, iar în zece minute să se așeze la masă chiar Jay-Z sau Beyonce. Impactul pentru un angajat începător ar putea fi destul de mare având în vedere că fiecare om de pe această planetă visează la câștiguri.

Cine își dorește câștigul

Gamblerii nu sunt singurii oameni din cazinouri care vânează câștigurile. Dacă te așteptai că într-un cazino din Vegas te întâlnești doar cu gambleri, probabil că nu ai fost niciodată într-un cazino pentru a vedea care este atmosfera. Cele mai interesante destăinuiri ale dealerilor din cele mai mari cazinouri din Vegas au afirmat că cele mai mari povești de dragoste forțate au avut loc chiar la masa de joc. Asta s-a întâmplat pentru că femei foarte frumoase, dar cu intenții ușor necurate se aventurează în cazinourile unde stau bogații pentru a vâna oameni cu foarte mulți bani și pentru a putea de ce nu pune bazele unei relații în care să existe și acest beneficiu financiar atât de important pentru unele dintre ele.

Regulile

Este un lucru nu atât de corect, dar adevărat faptul că sumele de bani cheltuite în cazinouri îți aduc anumite beneficii. Jucătorii normali care cheltuie câteva sute de dolari în cazino și ajung doar de câteva ori pe an într-un astfel de loc vor respecta mereu toate regulile impuse de către cazino, în timp ce jucătorii foarte bogați sunt puși în situația în care au cereri foarte mari de la operatori și nu acceptă să respecte regulile despre care ei știu deja că au fost făcute pentru jucătorii de rând care plasează pariuri pe mize mici.

Responsabilități în plus

Despre genul acesta de informații ai citit până aici. Dacă vrei să te angajezi în calitate de dealer de cazino, trebuie să fii pregătit pentru anumite cerințe ușor ciudate sau cel puțin care nu sunt stipulate în contract în prealabil. Dealerii, de cele mai multe ori, nu sunt puși doar în situația în care ar trebui să se ocupe doar de joc, ci mai trebuie să fie și atenți la comportamentul jucătorilor, să identifice comportamente ciudate și chiar să alarmeze sistemul de securitate atunci când consideră că s-au încălcat reguli.

Partea imprevizibilă a acestei meserii

Imprevizibilul apare atunci când îți dai seama că la masa de joc pe care un dealer o administrează apar tot felul de oameni care își doresc să câștige mulți bani și mai mult decât atât, aceștia devin irascibili în momentul în care pierd bani. Niciodat nu se știe dacă nervii acelui jucător se vor vărsa asupra daelerului, dar tensiunea de la masa de joc cu siguranță se simte direct asupra lui.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai interesante povești pe care le-am aflat chiar de la dealeri și cele mai sincere păreri care au dus la concluzii despre acest job. Fii mereu cu băgare de seamă și nu te aștepta niciodată să faci doar mulți bani fără să muncești.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *