Show de Champions League! „Diavolii” au cucerit trofeul Bucureștiului! 

282 0

„Tazmannschaft” a cucerit Superliga Capitalei la minifotbal, după ce a învins în finală formația „La Maria și Ion”, al cărei antrenor este managerul echipei și patron de restaurant.  

Încălzirea pentru finala Ligii Campionilor dintre City și Inter a fost finala Superligii București la minifotbal!

„Diavolii” lui Tudor Simon i-au învins cu 2-1 pe băieții de „La Maria și Ion” într-un meci disputat cu trofeul pe masă!

La final, antrenorul lui Tazmannschaft a fost udat din cap până în picioare cu apă de către jucătorii săi euforici, iar câștigătorii au fost sărbătoriți ca la Champions League: cu foc de artificii și multă șampanie!

 Jucător cu ștate vechi în echipa națională de minifotbal a României, Tudor a explicat și de unde vine denumirea echipei sale.

“Totul a pornit dint-o joacă, din copilărie de la diavolii tasmanieni, să fim serioși și să avem atitudine. La final am băgat <<chaft >>  ca să imprime o atitudine nemțească, serioasă, jucăm până la final și câștigăm” -Tudor Simon, antrenor Tazmannschaft. 

Au trăit meciul cu pulsul ridicat  

Antrenorii celor două echipe au trăit partida la cote maxime. Ion Poenaru, cel care este și managerul echipei La Maria și Ion și patronul restaurantului cu același nume, recunoaște că dacă nu se va tempera, s-ar putea să aibă probleme!

„ Toate meciurile le trăiesc așa. Din păcate nu cred că mă mai ține inima foarte mult, ar trebuie să mă las, dar pasiunea este prea mare. Facem asta de 10 ani” – Ion Poenaru, antrenor La Maria și Ion.  

Florin Gardoș fostul jucător al FCSB-ului a fost cel care a dat lovitura de începere a meciului. Deși retras din activitate, Gardoș poate intra oricând pe teren! Are același kilograme ca atunci când făcea fotbal de performanță.

“Fizicul e bine. Nu pot, așa sunt construit, cred că de 3, 4 ori pe săptămână merg la sală  și încă o dată sau de două ori la fotbal” – Florin Gardoș, fost jucător FCSB.

Ce este Superliga București?  

Superliga București este campionatul municipal, singura competiție recunoscută de Federația Română de Minifotbal. În acest campionat sunt înscrise 90 de echipe, împărțite în mai multe ligi valorice, Superliga, Liga 1, 2, 3, 4. Meciurile se joacă tur-retur, 22 de etape și play-off, play-out, tur, retur, 10 etape. Din Superligă campioană este calificată direct în Campionatul Național, iar locurile 2, 3, 4 și 5 sunt calificate în Superliga României, turneul de precalificare la Campionatul Național. În acest sezon primele 5 locuri din Superligă sunt ocupate de Tazmannschaft,  D’angelo,  La Maria și Ion,  Old Boys și  Luxury Team .

Atât în sezonul regulat. cât și în turul play-off-ului, între finalistele din acest an a fost egalitate perfectă, în meciurile directe.

La Maria și Ion a câștigat partida tur din sezonul regulat , scor 5-3, iar Tazmannscharft s-a impus în returul sezonului tot cu 5-3.

„A fost un campionat frumos, ne-am jucat șansa până în ultima secundă, am fost peste ei în decisiv, meciul acesta trebuia să îl câștigăm, nouă nu ne-a intrat, ei au avut două șuturi două goluri. Anul acesta echipa La Maria și Ion face 10 ani de când a jucat într-o competiție din București, ar fi fost frumos să câștigăm campionatul”  – Ion Poenaru, antrenor La Maria și Ion.  

A fost un meci ca de finală, a fost un meci cu tensiune, nu a fost necesar să îi motivăm pe băieți, pentru că s-au automotivat și pentru că în acest meci s-a jucat campionatul” –-Tudor Simon, antrenor Tazmannschaft. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *