Campioanele de la ritmică au învățat trucuri magice să ia aurul la mondialul de la Cluj! 

306 0

Înainte de startul mondialului de gimnastică ritmică de junioare care începe mâinesportivele din lotul României s-au întâlnit cu magicianul Andrei Babici, cel care le va oferi spectatorilor de la BT Arena momente pline de magie.  

Trei zile de concurs pline de energie, eleganță, frumusețe și magie. De asta vor avea parte cei care vin la Mondialul de gimnastică ritmică, o competiție organizată în premieră în țara noastră de Federația Română de Gimnastică Ritmică. 

„Am invitat un magician care ne va încânta 3 zile cu magiile lui, va avea o prestație interactivă cu cei mici din tribună, va avea și o cabină magică” – Irina Deleanu, președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică.  

Fetele din naționala de junioare a României i-au arătat magicianului Andrei Babici că nu doar el se pricepe la trucuri, ci și ele.  

În câteva secunde, sportivele din proba de ansamblu au făcut o stea din mai multe corzi. La rândul său, Andrei le-a încântat pe adolescente cu un număr de-al său.  

„Mi-a plăcut foarte mult ce au făcut fetele, bine eu nu pot să fac elementul lor cu steaua, e foarte frumos, dar le-am făcut și eu nu număr de-al meu cu sforile” -Andrei Babici, magician.  

Andrei a fost încântat de întâlnirea cu gimnastele, iar în timpul interviului a scos din ….barbă o monedă, pe care apoi a făcut-o să dispară.  

„Sunt extraordinare, se vede munca, nu mi-a venit să cred că e atât de complicat. Îmi cer scuze. M-am îndrăgostit de acest sport și cred că este multă muncă și există magie și în viață pentru că viața înseamnă magie mai ales în acest sport -Andrei Babici, magician.  

Mondialul de Junioare începe mâine la Cluj-Napoca   

Între 7-9 iulie, România va găzdui în premieră la Cluj-Napoca, în Sala BT Arena, Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică de junioare, la care s-au înscris 62 de țări, 380 de gimnaste și 36 ansambluri.  

Echipa României de gimnastică ritmică  va fi prezentă la Cluj cu cele mai bune sportive. Amalia Lică și Lisa Garac vor concura în proba de individual, iar Andra și Carina Crainic, Irene și Ada Pătrașcu, Eva Vencu, Andreea Năstasă și Arianaa Alexandru, la ansamblu. La Mondialul de la Cluj-Napoca fetele vor fi însoțite de antrenoarele lor, Adriana Mitroi și Alexandra Piscupescu. De asemenea, sportivele de la ansamblu sunt pregătite de Alexandra Piscupescu și Ștefania Prioteasa. La o săptămână după Mondialul de Junioare, între 14-16 iulie, tot la Cluj Napoca, va avexa loc Cupa Mondială de senioare.   

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *