Recomandările jandarmilor vâlceni pentru siguranța la Festivalul We Love Music 2023

246 0

În perioada 18-20 august a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea va coordona din punct de vedere al asigurării ordinii și liniștii publice Festivalul „We Love Music”, organizat pe platoul Fețeni din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Pentru a ne asigura că toți participanții la festival se vor bucura în siguranță de aceste zile, peste 90 de jandarmi vâlceni, în cooperare cu efectivele din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea și Poliției Locale Vâlcea, vor fi la datorie pe parcursul celor trei zile, atât în zona de desfășurare a evenimentului, cât și pe traseele de deplasare ale participanților.

O atenție deosebită se va acorda zonelor apropiate locului de desfășurare a evenimentului, inclusiv zonelor de acces pentru a preveni aglomerările de persoane și săvârșirea faptelor antisociale. De asemenea, vor fi constituite echipe mobile de intervenție, pregătite să intervină în situația producerii unor evenimente deosebite.  

 În toată această perioadă, Jandarmeria Vâlcea vă propune un parteneriat pentru securitate, invitându-vă să vă adresați cu încredere colegilor noștri de fiecare data când ceva vi se pare suspect sau sunteți martorii producerii unor fapte de natură antisocială. Puteți apela cu încredere la sprijinul jandarmilor care sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul oamenilor aflați în dificultate. 

De asemenea, pe aceasta cale, le recomandăm tuturor celor care vor participa la festival, să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, să nu aibă asupra lor bagaje voluminoase iar în cazul producerii unor situații de urgență, să respecte indicațiile organizatorilor și a forțelor de ordine. 

Este esențial să subliniem că orice încălcare a legii nu va fi tolerată, iar cei care comit abateri vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

 Împreună cu celelalte structuri competente, Jandarmeria Vâlcene va intensifica eforturile pentru a combate traficul și consumul de substanțe interzise.

Jandarmii vâlceni, împreună cu colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu responsabilități în domeniu, se vor asigura că veți avea zile fără evenimente neplăcute.

În încheiere, apelul nostru este simplu: manifestați un comportament civilizat și luați decizii responsabile. 

Vă mulțumim și vă dorim zile în siguranță!

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Victor Ion Popa

Postat de - 30 martie, 2021 0
FacebookTwitterScriitor şi dramaturg, regizor de teatru şi publicist, Victor Ion Popa s-a născut la Bârlad, la 29 iulie 1895, potrivit…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *