Ce lovitură! România va organiza MONDIALUL de tenis de masă din 2025! 

311 0

O veste senzațională pentru sportul românesc a venit din Thailanda, acolo unde are loc în aceste zile Congresul Federației Internaționale de Tenis de Masă! Țara noastră a primit organizarea Mondialului de juniori în 2025, iar competiția se va desfășura la Cluj-Napoca! 

1953! Acesta a fost anul în care România a găzduit ultima dată o competiție mondială de tenis de masă, câștigând atunci 4 titluri prin Angelica Rozeanu!

2025 va fi anul în care toate superstarului lumii vor fi în Ardeal, pentru turneul rezervat juniorilor.

Astăzi, la Bangkok, în cadrul Congresului Federației Internaționale de Tenis de Masă, România a fost aleasă, după o luptă acerbă cu Federația din Bahrein, să organizeze un campionat de cea mai mare anvergură. Ca și precedentele evenimente europene, competiția va avea loc la Cluj-Napoca, în BT Arena.

Aflat în Thailanda, președintele Federației Române de Tenis de Masă a recunoscut, copleșit de emoții, că i s-a îndeplinit un vis!

„Obiectivul meu și al FRTM a devenit realitate!  Felicităm Federația de Tenis de Masă din Bahrein, un competitor asiatic puternic și fairplay! Mulțumesc echipei mele, echipa FRTM, mulțumesc secretarului general Adriana Zamfir, secretarului general adjunct Cristian Crețu și mereu lângă mine, lui Beatrice Romanescu! Mulțumesc sportivilor și antrenorilor, performanțele lor sunt motorul nostru!” – Cristinel Romanescu, președintele al Fderației Române de Tenis de Masă.  

Șeful tenisului de masă românesc a explicat și faptul că ținta pe termen mediu este una și mai îndrăzneață!

„Așa începe frumoasa poveste a unui Campionat Mondial pe care ni-l dorim doar un alt pas spre Mondialul de seniori!” – Cristinel Romanescu, președintele al Fderației Române de Tenis de Masă.  

În 2025, atunci când țara noastră va organiza mondialul de juniori, FRTM va aniversa 95 de ani de cand s-a afiliat la ITTF!

La nivelul juniorilor, „tricolorii” de la tenis de masă domină Europa, la ultima competiție continentală sportivii români cucerind nu mai puțin de 17 medalii. România a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni, cu 6 medalii de aur, 4 de argint şi 7 de bronz.

Foto: facebook cristinelromanescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *